EMERGIS nieuws

CCE-Nieuws

Spreekbuis winter

De winter versie van de Spreekbuis staat online. Deze is hier te lezen.

Wij wensen iedereen fijne dagen en een mooi 2023 toe!

Sluiten werkgebouw de Motte

In dit bericht besteden we aandacht aan de sluiting van werkgebouw de Motte per 1 januari 2023. In dit proces hebben de locatieraadKloetinge en de CCE nauw samengewerkt. Dit bericht is dan ook namens beide raden geschreven. Het is een lang proces geweest, waaraan wij uiteindelijk geen instemming verleenden. Wij staan dus niet achter deze sluiting. Graag willen we onze achterban informeren over dit proces. 

Lees meer...

Kerstvakantie

Wij hebben vakantie vanaf 22 december tot en met 8 januari.
Onze eerste vergadering van 2023 is op maandag 16 januari.

Spreekbuis herfst

De herfst editie van de Spreekbuis staat nu online. Klik hier om de Spreekbuis te lezen. 

Week van de medezeggenschap

3 tot en met 7 oktober is het de week van de medezeggenschap. Dit jaar is het thema: De toekomst is waardevolle zorg. Wij hebben deze week gebruikt om ons op een positieve manier zichtbaar te maken.

Maandag 3 oktober hebben wij als cliëntenraad 5 bemoedigende kaartjes uitgedeeld. Dit hebben we persoonlijk gedaan, maar ook via de post.
De kaarten zijn gemaakt samen met een cliënt vanuit de herstelgroep. Werkleerbedrijf Joannaplantsoen heeft ze gedrukt. De bedoeling is dat deze kaartjes uitgedeeld worden. Een positief gebaar naar elkaar.

Lees meer...

Suggesties?

Heeft u klachten, tips of opmerkingen over de zorg binnen Emergis?                                                 kaartjes_website.jpg

Aarzel niet klik hier om contact met ons op te nemen.