De technische en terreindienst is begonnen met het aanpassen van de bewegwijzering op het terrein van de centrale voorziening in Kloetinge.

Ongeveer de helft van de borden verdwijnt en de bestaande bewegwijzering wordt vervangen door nieuwe. Op de nieuwe borden wordt straks alleen nog verwezen naar straatnamen en niet meer naar de afdelingsnummers en afdelingsnamen.

De achterliggende gedachte voortaan straatnamen in onze communicatie te gebruiken is onder meer dat de gemeente Goes vanwege veiligheid en het efficiënt kunnen omgaan met calamiteiten eist dat elke voordeur op het Emergisterrein een uniek adres heeft. Ook voldoet Emergis met het gebruik van straatnamen aan de wens van de gemeente geregistreerd te zijn volgens de eisen van het BAG. BAG staat voor Basisregistraties Adressen en Gebouwen. Alle adressen in BAG zijn gekoppeld aan geografische informatie zodat onze adressen nu ook in navigatiesystemen zijn opgenomen. Niet alleen handig voor onze cliënten en bezoekers maar ook voor de hulpdiensten! Nieuwe namen Om meer eenduidigheid in de naamgeving te krijgen en in één oogopslag duidelijk te hebben waar een afdeling voor staat, zijn de namen van de afdelingen op de centrale voorziening aangepast. Je vindt hier een overzicht van oud naar nieuw. Gevestigde namen zoals Soteria, Amares en Ithaka blijven overigens behouden.

Communicatie Zodra de bewegwijzering afgerond is op 1 juli a.s gaan we in onze communicatie naar cliënten, familie, leveranciers en andere relaties voortaan de adressen en nieuwe namen gebruiken. Alle secretariaten, hulpdiensten, leveranciers en ieder ander die op hoogte moet zijn, wordt hierover uitgebreid geïnformeerd. Ook wordt er hard gewerkt om alle folders, de website en technische systemen zoals Beaufort, DRP, Planywhere, ProActive en nog vele systemen meer aan te passen met de nieuwe gegevens. Zie voor meer informatie de website van Emergis


Suggesties?

Heeft u klachten, tips of opmerkingen over de zorg binnen Emergis?                                                 kaartjes_website.jpg

Aarzel niet klik hier om contact met ons op te nemen.