Maandag 9 mei was het de laatste stagedag voor onze stagiaire Kim. Kim is student Social Work, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Een studie die zij volgt aan de Hogeschool Zeeland. Tijdens haar stageperiode heeft ze een onderzoek gedaan. Inmiddels is zij bezig met de laatste loodjes voor de afronding van haar studie. Wij gaan ervan uit dat dit succesvol zal verlopen en dat ze straks haar diploma op zak heeft.
We willen Kim nogmaals bedanken voor haar inzet Kim en haar veel succes voor de toekomst wensen.

Voor het komende schooljaar (2016-2017) bieden wij weer een mooie stageplek aan voor een nieuwe stagiair(e).

Ook dit jaar is onze stageplek weer gericht op iemand die Social Work studeert. Het gaat om een stage van minimaal 24 uur per week. Je komt te werken in de rol als coach-ondersteuner van de medezeggenschap & cliëntparticipatie. Dit houdt in dat je gaat werken met onder andere de CCE, gastlesgroep en cliëntgestuurde cursussen. Op onze website vind je hier informatie over.

‘Werken in de cliëntparticipatie/medezeggenschap is leuk, motiverend en inspirerend. Het biedt ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.’

Er is een afstudeeropdracht vanuit de CCE over het contact met de achterban.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0113 26 72 95.

 


Suggesties?

Heeft u klachten, tips of opmerkingen over de zorg binnen Emergis?                                                 kaartjes_website.jpg

Aarzel niet klik hier om contact met ons op te nemen.