Het gaat goed met de Bloksjop van WLB Joannaplantsoen! Het werkproces blijft zich ontwikkelen, ideeën zijn er in overvloed en mogelijkheden tot uitbreiding hebben de volle aandacht. Een laatste nieuwe toepassing om de LEGO-steentjes aan de man te brengen, is in de vorm van een webwinkel.

Binnen de wereldwijd gebruikte website bricklink.com heeft Bloksjop sinds een maand een eigen shop. Het aantal items dat wij daar te koop aanbieden, neemt vaak per dag toe. Binnen een maand tikken wij nu bijna de 68.000 aan. In dit tempo zijn we binnen drie maanden de grootste aanbieder van Zeeland, waarna het gaaf zou zijn om later een van de grootste van Nederland te worden! LEGO-steentjes worden via bricklink per stuk betaald en daarna netjes en goed verpakt verstuurd. Voor medewerkers betekend dit meer mogelijkheden tot specifieker sorteerwerk, het invoeren van blokjes en de prijs ervan bepalen, communiceren met de klant (vaak in de Engelse taal), online betalingen bijhouden, het opzetten van een tweede magazijnsysteem en nog meer. De nieuwe werkdomeinen maken daarmee het aanbod aan werkzaamheden groter.


Suggesties?

Heeft u klachten, tips of opmerkingen over de zorg binnen Emergis?                                                 kaartjes_website.jpg

Aarzel niet klik hier om contact met ons op te nemen.