We hebben binnen de raad weer ruimte voor nieuwe leden. U start binnen de raad als aspirant-lid. In die periode bieden we u alle tijd om te ontdekken wat het werk is en om u verder te ontwikkelen.


We vergaderen één keer in de twee weken. Dit is op de maandag. Tijdens de vergadering bespreken we diverse onderwerpen. Deze onderwerpen zijn Emergis breed. Daarnaast gaan we zo nu en dan op werkbezoek.
In de loop van de tijd kunt u verder groeien en bijvoorbeeld aansluiten bij werkgroepen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U kunt het contact met ons opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met het nummer 0113-26 72 95

Binnen de locatieraad Kloetinge is er ook nog ruimte. Zij bespreken allerlei zaken die spelen op de Emergis locatie in Kloetinge. Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Suggesties?

Heeft u klachten, tips of opmerkingen over de zorg binnen Emergis?                                                 kaartjes_website.jpg

Aarzel niet klik hier om contact met ons op te nemen.