3 tot en met 7 oktober is het de week van de medezeggenschap. Dit jaar is het thema: De toekomst is waardevolle zorg. Wij hebben deze week gebruikt om ons op een positieve manier zichtbaar te maken.

Maandag 3 oktober hebben wij als cliëntenraad 5 bemoedigende kaartjes uitgedeeld. Dit hebben we persoonlijk gedaan, maar ook via de post.
De kaarten zijn gemaakt samen met een cliënt vanuit de herstelgroep. Werkleerbedrijf Joannaplantsoen heeft ze gedrukt. De bedoeling is dat deze kaartjes uitgedeeld worden. Een positief gebaar naar elkaar.

De eerste reacties zijn goed en we hopen dan ook dat velen een kaartje zullen ontvangen. Natuurlijk is het ook mogelijk een aantal kaartjes bij ons aan te vragen. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als centrale cliëntenraad kunnen we natuurlijk niet zonder de locatieraden. De locatieraden hebben we dan ook allemaal een attentie gestuurd. We wilde ze even in het zonnetje zetten, want het werk van de locatieraad is zeer belangrijk.
De locatieraad van de BW Opril Westwal heeft daarover een mooi en pakkend gedicht geschreven:

TROTS op je stem.

Wonen met zorg, op weg naar herstel,

heb je een mening, of gewoon een vraag.

Laat het ons weten we horen het graag.

De locatieraad, praat, denkt en beslist mee,

over het wel en wee op de BW.

Voor ieders belang en welzijn doen wij ons werk.

Maar vele meningen bij elkaar maken ons sterk.

Dus laat van je horen, en geef je stem een positieve kracht.

Samen staan we sterk: Eendracht maakt macht.


Daarnaast hebben Corina (voorzitter) en Helmi (vice-voorzitter) nog een mooi artikel geschreven. Deze is hier te lezen.

 

kaartjes_website.jpg


Suggesties?

Heeft u klachten, tips of opmerkingen over de zorg binnen Emergis?                                                 kaartjes_website.jpg

Aarzel niet klik hier om contact met ons op te nemen.